Auto Ambulance Aanhanger

Diposting pada

Autotransporter auto ambulance autotransporter konag is producent en leverancier van diverse autotransporter en autoambulance modellen. De wielen onder of naast de laadvloer van de kantelbare uitvoering.

Opel Blitz 2 6 Liter 1 5t Krkw Kfz 31 Pibtl 22 Nienburg Weser In 2020 Opel Vehicles Motor Car

1 500 00 9 dec.

Auto ambulance aanhanger. De kantelbare autoambulance is er in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Het ledig gewicht van de autoambulance is 600 kg. Smart auto ambulance motor aanhanger camper trailer 2018.

U hoeft alleen de laadvloer te kantelen en kunt dan vrijwel direct de auto op de aanhanger rijden easy as that. Vanaf 48 40 per dag huurt u bij ons al een stevige autoambulance. U bent dan verzekerd van een professionele aanhanger zonder dat u meteen de hoofdprijs betaalt.

Eduard multitransporter 2615 3 pob10 135 56 lxb 260x150cm bruto 1350kg 1068kg netto lvh 56cm alu borden 10cm enkelas geremd banden 195 55r10 met oprijplaten geen lier. Het laadvermogen is 1 400 kg. De meest voorkomende uitvoering van de autotransporter is de tandemasser maar de autoambulance is ook te krijgen in een enkelasser of tridemasser uitvoering.

Type a voor bevestiging. Anssems bsx enkelasser of tandemasser 750kg t m 2500kg. Smart auto ambulance motor aanhanger ook ideaal voor achter de camper in nieuwstaat zeer weinig gebruikt met veel opties bouwjaa.

De autoambulance heeft een compleet vlakke en dichte laadvloer 4 00 x 1 85 meter. Een autoambulance of autotransporter is een aanhangwagen die gebruikt wordt voor het vervoeren van auto s of andere voertuigen. In dat geval is het verstandig om een ambulance te huren.

Daardoor is de autoambulance te gebruiken voor allerlei soorten transporten zoals schutting delen of andere lange objecten. Zo goed als nieuw ophalen. Spanbanden voor autotransporter autoambulance auto aanhanger auto ambulance oprijwagen of autotrailer.

Kruizinga nl wapenveld bezoek website. Door het aanhouden van een grote voorraad autotransporters zijn wij in staat vrijwel altijd het autotransporter model dat voldoet aan uw wensen uit voorraad te leveren. Let hierbij wel op het trekkend vermogen van uw auto.

Tempo Matador Hoist Truck 1962 German Market Leaflet Sales Brochure Trucks Sales Brochures Hoist

Side Marker Trailer Lights Led Stop Rear Tail Brake Reverse Lights Turn Indiactor Atv Truck Caravan Aanhanger Le Truck And Trailer Led Lights Motorcycle Lights

Pin By Mike Greenhaw On Dukes Of Hazzard Diecast Toy Car Diecast Car

Fiat Ambulance Wwii Ambulance Emergency Vehicles Fiat

Epingle Par Ton Smits Sur Rvs Trailers And Camping Ideas Camionnette Voiture Remorques

Pin On Volvo

Emsclassics Com Column 16 Canada S First Ambulance Museum Volvo Ambulance Rescue Vehicles

Pin By Metehan Mete On Model Araclar Rc Trucks Mercedes Benz Trucks Toy Trucks

Blog De Petit Benja118 Skyrock Com In 2020 New Mercedes Sprinter Mercedes Sprinter New Mercedes

20 Toffe Aanhangers Voor Achter Je Auto Volvo Auto Jeep Renegade

Aanhanger Auto Ambulance Op Zijn Kant Geladen Nov 2013 Ambulance Auto

Verwacht In Week 6 Vtech Toet Toet Tractor Met Aanhanger Babyactiviteiten Gevuld Speelgoed Tractor

Daf 2000do Nl Daf Oude Trucks Classic Trucks Vrachtauto

Custom Made 1 64 Long Wheel Base Cab Over Peterbilt With Dcp Refer Trailer Cab Over Peterbilt Custom Hot Wheels

Vtech Toet Toet Auto S Jimmy Jeep Aanhanger Jeep Speelgoedauto S Auto

Vector Ambulance Van Ambulance Car Vector Van

Bruder Speelgoed Bruder Bf42924 Speelgoed

Pin Op Saab Volvo

Pin Op Modellen Blik Arnold Ea

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *