Bassie En Adriaan Auto En Caravan

Diposting pada

Abonneer je op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle uploads. Het gaat hier niet om de originele auto en caravan combinatie uit de serie maar om replica s.

Pin Van De Buitenplaats Op Bassie En Adriaan

Een vestiging van het grote automotive concern nefkens in nieuwegein heeft de opvallende combinatie in de verkoop staan.

Bassie en adriaan auto en caravan. En dan willen jullie er natuurlijk niet zomaar eentje. Als ze mijn prelude zagen rijden ook zonder gele stickers keken ze en als ze dan ook mij in die auto zagen zitten gingen de mensen direct uit hun dak. Je hebt nu de kans om alle tv series van de beroemdste kindervrienden van nederland in huis te halen met de ultieme gelimiteerde bassie en adriaan collectie.

Die auto werd al heel snel gezien als de bassie en adriaan auto en iedereen keek als ze zo n prelude zagen rijden. De caravan van bassie en adriaan met bijbehorende auto zijn te verkrijgen. Bassie adriaan een schat aan herinneringen.

Bassie en adriaan een schat aan herinneringen bas en aad van toor worden in museum vlaardingen geëerd met een eigen tentoonstelling. De auto en caravan van bassie en adriaan kan binnenkort in jouw bezit zijn. Ook de rekwisieten uit hun films vinden aftrek bij de fans.

Haal nu meer dan 51 uur aan nostalgie in huis met deze unieke bassie en adriaan collectie. Dat gaat geheel in stijl stralend in een prachtige auto. Iedereen die bassie en adriaan vaak gezien heeft kent deze auto en caravan als geen ander.

De wind in je haar zon op je hoofd je girlsquad om je heen en rijden naar een onbekende bestemming. Bassie en adriaan zijn hoogbejaard maar hun avonturen zijn nog steeds populair. Bassie en adriaan de ultieme collectie bestaat uit maar liefst 27 dvd s in een unieke gelimiteerde caravanbox waaronder de spiksplinternieuwe dvd winterpret maar ook klassiekers als de plaaggeest.

Nou ja een replica dan. De expositie is een reis door zowel het professionele als persoonlijke leven van de twee broers. Knipperende ogen twee jaar geleden stonden de auto met de welbekende knipperende ogen en de caravan ook al te koop.

Gratis verzending alle 28 dvd s van bassie en adriaan verzameld in 1 box. Maar dan voor 7000 euro. De bassie en adriaan auto is te huur voor je roadtrip.

En aangezien ik dagelijks in die auto zat was ik mijn privacy kwijt. Maar die bassie en adriaan auto die nu geveild wordt. In de kartonnen caravan vind je alle 28 dvd s.

Vaak genoeg zullen mensen eventjes aan de binnenkant van hun ogen hebben bekeken hoe het zou zijn om in die caravan te zitten allemaggies wat een bekende wagen is dat.

Wie Koopt De Auto En Caravan Van Bassie En Adriaan Caravan Auto Camping

Wat Er Ook Gebeurt Altijd Blijven Lachen Opgegroeid Met Bassie En Adriaan En Als Bassie Dit Zei Werd Ik A Jeugdherinneringen Kindertijd Jaren 80 Kinderen

Bassie En Adriaan Caravan Staat Te Koop Caravan Honda

Daf 1600 Circus Bassie Adriaan Auto S En Motoren Vrachtauto Vrachtwagens

Caravansverkopen Nl Caravan Van Bassie En Adriaan Caravan Speelgoedauto S Nederlanders

Deze Heldenauto Uit Bassie Adriaan Kan Van Jou Zijn Auto

Bassie Adriaan Auto Met Caravan Te Koop

Pin Op Cool Camping

Plus Die Auto Erbij Ze Staan Namelijk Allebei Te Koop Oke Een Kopie Van De Echte Maar Toch Vrienden

Pin Op Bekende Vlaardingers

Bassie Adriaan B2

Pin Op Ben Klaar Voor Vakantie Caravan Weer Van Stal

Dutch Tv Bassie Adriaan Lego Cars Matra Toy Car

Dutch Tv Bassie Adriaan Lego Creations Brick Loft Lego Moc

Daf 2600 Circus Bassie Adriaan Vrachtauto Vrachtwagens Truck

Bassie En Adriaan Auto Tv Auto S

Honda Bassie En Adriaan In 2020 Honda Honda Civic Toyota

10 Dingen Die Alleen Echte Bassie En Adriaan Fans Weten Clowns Fans Schatkaarten

Pin Op Traveling On Screen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *